Transportul se va calcula după preluarea comenzii. Transportul se va calcula după preluarea comenzii.
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Servicii

SERVICII

 

 

TIPAR DIGITAL

Vă punem la dispoziție servicii de tipar digital color și alb-negru pe o gamă variată de hârtii și cartoane cu grosimi cuprinse între 90-350 g/mp (dublu cretat lucios DCL. dublu cretat mat DCM sau offset) și format maxim 600x330 mm. Asigurăm calitatea ridicată a tiparului folosind echipamente Konica-Minolta care in același timp oferă și viteza in execuție.

PRINT OUTDOOR

Realizăm print outdoor de mari dimensiuni cu rezoluții de până la 1080 dpi x 900 dpi pe o gamă variată de suporturi, printre care: hârtie cretată sau fotografică, polipropilena, autocolant, steag, canvas, backlit etc. Printurile outdoor se remarcă prin paleta generoasă de culori și imagini clare, calitate deosebită a printurilor alb-negru, rezistența UV și durabilitate în timp.

PRODUCTIE CASETE LUMINOASE, NELUMINOASE, ROLL UP-URI SIMPLE SI LAMINATE, SABLARE VITRINE

PRINTARE ALB-NEGRU

Indiferent de volumul de printare de care aveți nevoie, echipa Sante PubliProd Concept va găsi întotdeauna soluția ideală pentru Dvs. Fie că aveți de printat 500 de pagini, 5000 de pagini, 50.000 de pagini sau chiar mai mult vă stăm la dispoziție cu servicii de printare alb-negru de înalta calitate, realizate în timp record.

PRINTARE COLOR

Dacă aveți nevoie de printare color înseamnă că imaginea contează pentru Dvs. Printurile color sunt mult mai expresive, și vă dau posibilitatea să vă exprimați liber și să adăugați un plus de culoare și profesionalism materialelor promoționale și prezentărilor

COPIERE ALB-NEGRU

Sante PubliProd Concept ofera servicii de Copiere alb-negru la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate. Indiferent de volumul de copiere, echipa echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente digitale Konica-Minolta capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt.

COPIERE COLOR

Punem la dispozitia clientilor serviciul de copiere color pentru a veni in intampinarea celor ce au nevoie de copierea diverselor materiale si doresc sa pastreze originalitatea si expresivitatea originalelor.

SCANARE DOCUMENTE

Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte  scurt. Folosim mai multe echipamente profesionale ce permit scanarea a 100 pagini A4 / minut, daca aceste documente/foi se afla in topuri fara prindere cu capse.

INDOSARIERE / LEGARE CU SPIRALA

Servicii de indosariere cu spirala (legare cu spirala) de diverse culori si grosimi. Oferim  legare: cu spira metalica. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru o coperta transparenta.

BROSARE

Brosarea reprezinta operatiunea prin care coperta unei carti este atasata la blocul de carte (paginile din interior). Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de brosare realizat cu echipament de brosat semiautomat cu termoclei. Putem lega prin brosare documente intre 10-400 coli. Puteti folosi acest serviciu pentru brosare carti, reviste, manuale, cataloage de produse si servicii, etc.

LAMINARE / PLASTIFIERE

Laminarea / plastifierea reprezinta acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV sau factorilor externi.

 

Cele mai vizitate produse