Transportul se va calcula după preluarea comenzii. Transportul se va calcula după preluarea comenzii.
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Etichete personalizate

Eticheta este unul dintre principalele suporturi publicitare, care determină adesea alegerea finală a cumpărătorului. Cu ajutorul etichetei, producătorul nu doar promovează produsul, ci și informează consumatorul despre proprietățile sale.

Documentele de reglementare recomandă și, în multe cazuri, obligă producătorii să furnizeze pe etichetă informațiilor importante pentru consumatori cu privire la caracteristicile produsului, durata de valabilitate și compoziția acestuia.

Cu echipamente moderne de înaltă performanță, oferim calitate ridicată și prețuri optime pentru imprimarea etichetelor personalizate.

Cod produs: BOG02453
Producător: BOGSON
 

Costul imprimării etichetelor

Oferim asistență pentru comandă: vă putem ajuta să alegeți materialul potrivit - baza pentru imprimarea etichetelor, să stabiliți metoda de imprimare.

Materiale pe care imprimăm etichete

Deținem o gamă largă de materiale care poate fi utilizată pentru imprimarea etichetelor personalizate: diferite tipuri de hârtie albă și colorată de înaltă calitate - mată, semilucioasă, lucioasă, de designer, autoadezivă, precum și hârtie termică.

  • Hârtie mată și lucioasă autoadezivă, PET, BOPP, PVC (de la 60 la 100 g / cm2);
  • Hârtii și carton fără bază (de la 80 la 280 g / m2) pentru etichete;

Etichete personalizate

Etichetele cu logo-ul și design-ul tău sunt modalitatea perfectă de a evidenția brandul tău pe piață. Indiferent dacă produci alimente sau produse textile, etichetele personalizate oferă recunoaștere și stil produselor tale. Alege materialul, culorile și forma - creează o imagine distinctivă pentru produsele tale alături de noi. Fă primul pas către recunoaștere - comandă etichete personalizate chiar acum!

Cele mai vizitate produse