Transportul se va calcula după preluarea comenzii. Transportul se va calcula după preluarea comenzii.
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Calendar de birou 210x135x80 mm

Un calendar de hârtie - birou, perete și buzunar - este un cadou frumos, ieftin și cel mai important, util. La noi puteti comanda tipărirea calendarelor intr-un format și design complet unic. Calendarele personalizate pot fi educaționale și de afaceri, pot marca momente memorabile din viața familiei sau ale organizației dvs., pot fi decorate cu fotografii personale sau va putem crea un design original în stil corporativ.

Opțiune personalizare produs

Cod produs: BGSN-CALENDAR3
Producător: BOGSON
 

Caracteristici calendar de birou 210x135x80 mm

Dimensiune: 210x135x80 mm
Imprimare: 4 0, carton 290 gr laminare mată 30 microni 1 0.
Bloc: 6 coli 4 4 hârtie 210x99 170 gr copertă 4 0, 210x99 mm, hârtie 170 gr.

Proiectare calendare

Dacă sunteți în căutarea unei idei de cadouri corporative de Anul Nou sau ați decis deja să comandați un calendar, aruncați o privire la catalogul produselor BogSon.

Experții noștri vă vor ajuta să alegeți opțiunea de calendar adecvată și să finalizați rapid aspectul de proiectare în conformitate cu cerințele dvs.

Selectarea materialelor și tipărirea calendarelor

Alegerea metodei de imprimare pentru calendare depinde de specificul aspectului și al circulației.

Calendarul este folosit timp de un an, deci este de preferat să alegeți carton, plastic sau altă bază solidă de înaltă calitate pentru copertă. Blocurile de calendare sunt tipărite în principal pe hârtie, puteți alege atât cele ieftine acoperite, cât și cele exclusiviste de designer - totul este determinat de designul și bugetul proiectului.

Producția de calendare se completează cu o finisare conform designului ales. De exemplu, după tipărirea colilor, foile sunt prinse cu capse, arcuri metalice sau din plastic, calendarele de perete sunt echipate cu un inel mic, astfel încât să poată fi agățate in perete.

Avem echipamente moderne, care ne permit să întruchipăm cele mai îndrăznețe idei ale clienților noștri.

Costul imprimării calendarelor

Costul producției de calendare depinde de circulația comandată, de tehnologia de imprimare utilizată, de materialul selectat, de dimensiunea și de complexitatea designului. În plus, prelucrarea post-tipărire influențează prețul produselor și timpul de producție al calendarelor.

Alte produse din această categorie
Calendar de birou 210 x 100 x 60 mm
Calendar de birou 210 x 100 x 60 mm
Calendar de birou 210x135x80 mm
Calendar de birou piramidă
Calendar de birou piramidă
Calendar de birou A5
Calendar de birou A5

Cele mai vizitate produse